Valamennyi munkatársunkkal és partnerünkkel együtt készséggel állunk az Ön rendelkezésére a jogi ügyének rendezésében. Az elmúlt évtizedek sokrétű tapasztalatai és a magas minőséget képviselő megbízható szakmai csapat elhivatottsága az ügyvédi feladatok ellátása során is kellő garanciát biztosít az ügyek hatékony megoldásához. Irodánk erőssége a stratégiai szemléletmód, a precizitás és az analitikus gondolkodásmód. Ezt erősíti valamennyi munkatársunk társadalmi folyamatokat átlátó, illetve az ügyfeleink valós céljait és motivációit is megértő empatikus egyénisége.

Büntetőügyben terhelt ügyfeleink védelmének biztosítása mellett vállaljuk magánszemélyek, illetve cégek jogi képviseletét is a polgári jog számos területén (szakterületeink) magyar, vagy akár angol, román, szlovák, illetve német nyelven is.

Valamint ügyvédi irodánk vállalja romániai székhelyű cégek magyarországi vonatkozású ügyintézését, képviseletét.

Irodáink a Főváros II. kerületében találhatóak, Budapest budai oldalának központi részén.

Kedves ügyfeleinket a Duna part mellett – a Külügyminisztérium székházának tőszomszédságában –  tömegközlekedési eszközökkel, illetve autóval is egyaránt könnyen megközelíthető Bem József utca 2. I/1. szám alatt várjuk.