Dr. Ütő-Siklódi Zoltán
Dr. Ütő-Siklódi Zoltán
Dr. Kőhalmi Péter
Dr. Kőhalmi Péter
Dr. Tánczos Márta
Dr. Tánczos Márta
dr. Kiss D. Csaba
Dr. Kiss D. Csaba
Dr. Tivadar Izabella
Dr. Dobrádi Tímea
Dr. Dobrádi Tímea
Kiripolszky Michaela
Kiripolszky Michaela
Curtiss Valter
Curtiss Valter
Stipka Nikolett
Stipka Nikolett
Ütő-Siklódi Anikó
Ütő-Siklódi Anikó
Sebők Mihály
Sebők Mihály

Dr.Ütő-Siklódi Zoltán

ügyvéd, irodavezető

Beszélt nyelv: angol, román

Első oklevelét 1994-ben szerezte a Debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen informatikus programozóként. Ezt követően a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerzett jogi diplomát, majd az ELTE ÁJK Doktori Iskolájának PhD képzésében vett részt.
Évekig dolgozott az IDOM Rt., Deloitte&Touche (DTI Consulting Zrt.), az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IT Kht.) munkatársaként majd a Kőhalmi Ügyvédi Irodánál és Dr.Szendrei Kornél egyéni ügyvéd munkatársaként, amely megalapozta és jelenleg is nagy mértékben segíti az irodánk sokszínű és gyakorlatias problémakezelését.

Dr. Kőhalmi Péter

Dr. Kőhalmi Péter

Dr. Kőhalmi Péterné

ügyvédek

Mind szakmai berkekben, mind pedig az ügyfelek körében igen elismert egykori Kőhalmi Ügyvédi Iroda alapítói személyiségükkel már i​rodánk megalapításának kezdeteitől meghatározták a szakmai igényesség iránti elkötelezettségünket.
Szakmai mentorokként jelenleg is rendszeres konzultációkkal és baráti tanácsokkal támogatják irodánk folyamatos fejlődését és stratégiai célkitűzéseinek elérését.

Dr. Tánczos Márta

Dr.Tánczos Márta

tanácsadó, mediátor

Tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi karán végezte, majd fogalmazói és titkári munkakörben helyezkedett el. Pár éves államigazgatásban történő jogi vezetői kitekintést követően visszatért a bírói karba, ahol nyugdíjazásáig polgári bíróként tevékenykedett gazdasági szakágban. Irodánkat szakértői tanácsadóként támogatja és sokrétű tapasztalataival erősíti.

dr. Kiss D. Csaba

Dr.Kiss D.Csaba

ügyvéd

Beszélt nyelv: német

Web: http://www.jogomvan.hu

Több évtizedes kriminalisztikai tapasztalattal rendelkezik. Az ügyvédi praxisa mellett adó-, közigazgatási és polgári jogot oktat a felsőfokú szakképzési rendszerben. A Mensa HungarIQa tagságához szükséges kiemelkedő képességeire, az igényesség iránti elkötelezettségére az alapos, széleskörű szakmai ismereteire és munkabírására az irodánk különösen büszke.

Dr.Tivadar Izabella

ügyvéd

Beszélt nyelv:
angol, orosz, román

Tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végezte, ahol angol jogi szaknyelvi vizsgát is sikeresen teljesített.

Régóta sikeresen közreműködik Magyarország egyik legnagyobb közlekedési infrastruktúra tervező vállalata, illetve egy nemzetközileg is jól ismert,  multinacionális likőripari vállalat ügyvédi hátterének biztosításában. Ügyvédi praxisában a cégügyek mellett hangsúlyos szerepet kap a gazdasági jog, ingatlanjog, és munkajog is.

Dr. Dobrádi Tímea

Dr. Dobrádi Tímea

ügyvéd

Beszélt nyelv: német

Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte ’cum laude’ minősítéssel 2011-ben, ahol korábban politológia szakon is diplomát szerzett. Jogi tanulmányait ’Fiatalkorúak ügyeinek szakjogásza’ képzéssel tovább mélyítette.

Fél évtizedig a Fővárosi Törvényszéken, majd a Pesti Központi Kerületi Bíróságon fogalmazói és titkári munkakörben tevékenykedett polgári családjogi és büntetőjog szakterületeken.

Kiripolszky Michaela

Kiripolszky Michaela

jogi gyakornok

Beszélt nyelv: angol, szlovák

2014-ben szerzett BA oklevelet a pozsonyi Comenius Egyetem Bölcsészettudományi Karán magyar, illetve szlovák nyelv és kultúra szakon. 2014 szeptembere óta az ELTE ÁJK jogász hallgatója, Köztársasági ösztöndíjas, a Bibó István Szakkollégium tagja. 2015 óta az Alkotmányjogi Tanszéken működő Közjogi Körben is tevékenykedik, illetve 2016-ban UNICEF jogsegélyszolgálatának önkéntese. Publikál a Közjogi Szemlében (Az egyszerűsített honosítás első öt éve) és a Közjogi Tükörben. A XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencián bemutatott pályamunkájáért az Igazságügyi Minisztérium különdíjában részesült.

Curtiss Valter

Curtiss Valter

LL.M

Beszélt nyelv: angol

Dublinban szerzett jogi mesterdiplomáját Írországban és Magyarországon kamatoztatja, így az angol-szász jogterületen irodánk egyik kulcsembere, ami abban az irányban is jelentősen erősíti irodánk szakmai hátterét, hogy Írország és Nagy-Britannia területén felmerülő hazai vonatkozású jogi kérdésekben is magas színvonalon segíthessünk. Bírósági tolmácsként és személyzeti tanácsadóként is tevékenykedett, ami kiemelkedővé erősítette a szofisztikált problémamegoldó képességét.

Stipka Nikolett

Stipka Nikolett

jogi gyakornok

Beszélt nyelv: angol

 

2014-ben kezdte el jogi tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, ahol aktív tagja a Jogpszichológia Körnek.

Egy éven keresztül a brazil Maríliában tanult.

Jelenleg irodánkat sokszínű jogi tevékenységekben támogatja.

Ütő-Siklódi Anikó

Ütő-Siklódi Anikó

tanácsadó, coach

Beszélt nyelv: angol

A Pécsi Tudományegyetemen, a holland Rijkuniversiteit Groningen-en (Universiy of Groningen) és a skót greenocki James Watt College-ben folytatott és sikeresen abszolvált tanulmányait követően a Pécsi Tudományegyetem munkatársaként helyezkedett el, majd a Pannon GSM Zrt/ Telenor Zrt.-nél  szerzett évtizedes vezetői tapasztalatot, majd szervezetfejlesztési és üzleti coaching területen tanácsadóként dolgozik együtt magyar és más európai cégekkel, ügyfelekkel.

Sebők Mihály

Sebők Mihály

rendszergazda

Beszélt nyelv: angol

1994-ben a Debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett oklevelet információs-rendszer programozóként.

Több évtizedes tapasztalatát gyógyszeripari cégek, bankok (PK Bank) , majd a UNITIS Rendszerház Zrt,, illetve az S&T Consulting Hungary Kft. vállalatirányírási rendszereinek (ERP/SAP) bevezetésében, fejlesztésében és támogatásában szerezte. Részt vesz kereskedelmi és banki rendszerek működtetésében, valamint vegyi- és gyógyszeripari cégek speciális kémiai informatikai fejlesztéseiben.